Matkaopas

Suomalaiset matkaoppaamme Costa Blancan alueella

Projenni Holidays suomalaiset matkaoppaat huolehtivat viihtyvyydestäsi lomasi aikana. Voit räätälöidä lomastasi juuri sellaisen kuin haluat.
Alueen tuntemus vuosien kokemuksella ympärivuotisena kohteena, on selkeä etumme. Matkaoppaan palvelut ovat käytössäsi kun tilaat loman Projenni Holidaysin kautta.

Matkaopas 24h

Suomalainen matkaopas päivystää kellon ympäri. Projenni Holidays valmismatkalaisille tarjolla apua matkalla sattuvissa hätätilanteissa, kuten sairastapauksissa, onnettomuustilanteissa ja rikoksen tai vahingon selvittelyssä. Muu tavanomainen avustaminen hoidetaan toimiston aukioloaikoina.

Toimisto ja Golf ProShop Torreviejassa

Toimistomme sijaitsee Torreviejan keskustassa osoitteessa: Av. Dr. Gregorio Maranon 54  (Torremarket naapurissa). Toimistossa sinua palvelee suomenkielinen matkaoppaamme. Voit kysyä neuvoja, tilata retkiä ja matkalaisena saat apua mm. sairaustapauksissa.

Toimiston yhteydessä sinua palvelee myös Projenni ProShop, josta voit ostaa tai vuokrata golf-tarvikkeita sekä hankkia greenfeen haluamallesi kentälle. Voit tilata myös golfin alkeiskurssin, joka on mahdollista suorittaa lomasi aikana. Kysy lisää ja räätälöidään sopiva paketti.

Auton vuokraus

Yhteistyökumppanimme La Manga Renta a Car tarjoaa Projenni Holidays asiakkaille alennetut hinnat. Kysy auton vuokrausta toimistostamme tai sähköpostilla    toimisto@projenni.fi.

Polkupyörävuokraus

Koe Espanjan maisemat kuntoa kohottaen. Nauti Välimeren ilmastosta satulan selästä. Kysy polkupyörän vuokrausta toimistostamme tai sähköpostilla    toimisto@projenni.fi.

Juhlat Espanjassa

Espanjassa osataan juhlia - uusi suosittu trendi on järjestää juhlat Espanjassa. Projenni auttaa juhlien järjestämisessä ja voimme tarvittaessa järjestää juhlat avaimet käteen -periaatteella - lennot, majoitus, juhlatila, ruokalut, ohjelma ja esiintyjät. Sinun tarvitsee vain kertoa toiveesi ja määrittää tilaisuudelle budjetti ja me hoidamme loput. Pyydä tarjous juhlista tai juhlamatkasta sähköpostilla    toimisto@projenni.fi.

Golf greenfeet ja varusteiden vuokraus

Meidän kauttamme saat golf greenfeet edullisesti lähes kaikille kentille Costa Blancan alueella. Tästä linkistä pääset tilaamaan greenfeen haluamallesi kentälle. Kysy golf-varusteiden vuokraamisesta toimistostamme tai sähköpostilla    toimisto@projenni.fi.

Projenni jäsenkortilla - alennuksia golfkentiltä, ravintoloista ja  palveluista

Projennin jäsenetukortilla saat alennuksia erilaisita palveluista ja tuotteista. Tutustu korttiimme ja hanki nyt omasi: Projenni jäsenkortti >>

Kysy lisätietoja toimistostamme tai sähköpostilla    toimisto@projenni.fi.

Retket

Järjestämme erilaisia retkiä, joissa matkaoppaamme ovat mukana. Lähikaupungeista suosikkeina ovat Elche ja Cartagena sekä erikoisemmat kohteemme Xativa sekä Alcala de Jucar. Järjestämme myös räätälöityjä retkiä sekä pienille että suuremmillekin seurueille.

Aktiviteetit

Järjestämme mm. Flamenco-iltoja, purjehdusretkiä, kaupunkiretkiä. Kauttamme voit tilata sukelluskurssin alkeet ja suorittaa sukelluskortin.

Kerrot vain meille mitä haluat tehdä ja matkaoppaamme kertovat missä ja miten se on mahdollista toteuttaa..