Majoitus

Projenni Holidays auttaa majoituksen löytämisessä

Löydät tarpeisiisi sopivan loma-asunnon tai hotellin meidän kauttamme. Kerro meille missä ja miten haluat asua, me selvitämme kohteesta sinulle sopivat vaihtoehdot ja varaamme valitsemasi kohteen puolestasi.

Hotellit

Costa Blancan sekä Costa Calidan alueella on erilaisia hotelleita erilaisiin tarpeisiin. Hotelleja, joissa on spa, terveyshoitoja tai idyllisiä keskusta hotelleja. Esimerkkeinä mainittakoon muutamia: Hotel Mar Menor San Javierissa, Hotel Fontana Plaza Torreviejassa, Hotel 525 Roda Golf läheisyydessä, Hotel Capo Cervera Torrevijassa kauniin La Mata uimarannan läheisyydessä.

Vuokra-asunnot

Oman asunnot vuokraaminen tuo vapautta lomailuun. Costa Blancan allueella on runsaasti eri tasoisia asuntoja, joista löytyy lomalle sopiva asunto. Loma-asuntojen vuokraaminen on syytä tehdä hyvissä ajoin ja useimiten minimivuokra-aika on yksi viikko. Usein pidemmät vuokra-ajat tuovat myös säästöä asumiseen. Löydämme varmasti tarpeisiinne sopivan asunnon yhteistyökumppaneidemme runsaasta tarjonnasta.

LongStay asunnot

Costa Blancan alueella on useita loma-resortteja, jotka vuokraavat asuntoja 1 kk sekä pidemmillekin ajanjaksoille. Voit asua kaupungin lähettyvillä tai vastaavasti golf-resortissa, joissa on huoletonta liikkua. Resortit ovat tunettuja siisteydestään ja niiden turvallisuuden takaa 24/h vartiointi.

Esimerkkejä suomalaisten suosiossa olevista golf-resorteista: Roda Golf, Mar Menor, El Plantio, La Manga. Kerro meille toiveista ja me toteutamme ne puolestasi.