Lennot

Projenni Holidays lennot Norwegianilla

Voit hankkia lennot itse tai hankkia edullisen lennon kauttamme yhteistyökumppaniltamme Norwegian -lehtoyhtiöltä. Pääsääntöisesti lennot Helsingistä – Alicanteen, mutta tarvittaessa saat kauttamme myös tarjouksen muista vaihtoehdoista. Alicanten lentokenttä sijaitsee n. 11 km päässä keskustasta. Alicantesta on enintään tunnin ajomatka Costa Blancan kohteisiimme.

LENNOT HELSINGISTÄ: Norwegianin suorat lennot Helsingistä Alicanteen neljästi viikossa: kesäkaudella maanantai, keskiviikko, perjantai ja lauantai. Marraskuusta alkaen talvikaudella maanantai, keskiviikko, torstai ja lauantai.

Matkatavarat

Helsingistä lennettäessä:
  • Käsimatkatavara lennolla ilmainen (10 kg)
  • Golfbägi 30 €/suunta (20 kg)
  • Matkalaukku (20 kg) 18 €/suunta Helsingistä, Oulu 25 €/suunta
Lisää Norwegian matkavataroiden kuljetuksesta lennolla Norwegian www-sivuilta
Matkanjärjestäjä ei vastaa netissä tai hinnastossa olevista painovirheistä eikä matkanjärjestäjästä riippumattomista syistä olevista virheistä, eikä www-linkkien sisällöstä.

Tietoa Norwegianista

Vuonna 1993 perustettu Norwegian on Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö, jolla on noin 5 500 työntekijää. Toimimme yli 400 reitillä yli 130 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Karibialla ja Yhdysvalloissa.

Norwegian on merkitty Oslon pörssiin vuonna 2003. Olemme nuori lentoyhtiö, joka on kasvanut viime vuosina merkittävästi ottamalla käyttöön uusia lentokoneita, aloittamalla monia uusia reittejä ja perustamalla uusia tukikohtia Eurooppaan, Aasiaan ja Yhdysvaltoihin. Nykyään meillä on noin 100 lentokonetta ja voimme ylpeänä sanoa, että meillä on yhdet maailman uusimmista lentokoneista, joiden keski-ikä on vain neljä vuotta.

Uusia lentokoneita otetaan käyttöön jatkuvasti, minkä ansiosta voimme tarjota edullisia lentoja. Uudet lentokoneet kuluttavat vähemmän polttoainetta ja tarvitsevat vähemmän huoltoa. Uudet lentokoneet ovat myös ympäristöystävällisempiä ja mukavampia matkustajille.
Tammikuussa 2012 Norwegian teki tilauksen Boeingille ja Airbusille 222 uudesta lentokoneesta, joista 100 oli mallia Boeing 737 MAX8, 22 mallia Boeing 737-800 ja 100 mallia Airbus A320neo. Tilaus oli Euroopan suurin yksittäinen lentokonetilaus. Kaukolentoja varten Norwegianilla on käytössä 19 Boeing 787 Dreamliner -konetta.