Veneily ja kalastus

Purjehdusta, kalastusta vai auringossa loikoilua? Sinä päätät.

Purjehduspäivästä upealla Välimerellä voit muokata omiin toiveisiin sopivan. Purjehduksen pituus voi olla neljä tuntia tai kahdeksan tuntia. Veneeseen voi ottaa mukaan omat eväät, tai voit valita valmiin tapas-paketin. Upeita maisemia, aurinkoa ja rentoutumista – tätä kaikkea on tarjolla purjehdusretkillä.

Tarjoamme myös erilaisia retkiä katamaraani-aluksella.

Iltaristeilyllä risteillään rannikkoa pitkin ja ankkuroidaan suojaiseen poukamaan, jossa voit halutessasi uida, sukellella snorkkelin kanssa tai vain rentoutua. Iltaristeilyllä myös grillataan: tarjolla on lihaa, lisukkeita, leipää ja virvokkeita jokaiseen makuun. Risteilyltä palaat täyden vatsan ja rentoutuneen olon kanssa.

Voit myös lähteä päiväksi Tabarcan saarelle. Tabarcan saari tarjoaa mahdollisuudet kalastukseen sekä upeat puitteet uimiselle ja snorkkelin kanssa sukeltelulle. Alus ankkuroidaan lähelle rantaa, jolloin voit käydä saaren ravintoloissa syömässä. Mahdollista on myös ottaa omat eväät tai grillata veneessä. Samantapaista päivää voit viettää myös lähempänä rannikkoa. Lyhyen risteilyn jälkeen alus ankkuroidaan, ja voit uida, sukeltaa, kalastaa tai vain rentoutua.

Katamaraania on mahdollisuus vuokrata myös täysin omaan käyttöön tuntivuokralla, jolloin voit suunnitella juuri omanlaisesi päivän merellä.