Vesi ja teemapuistot

Vettä, aurinkoa ja hauskanpitoa - yhdessä koko perheen kanssa!

Vettä, aurinkoa ja hauskanpitoa! Miltä kuulostaisi tämä pettämätön yhdistelmä yhdessä perheen kanssa? Tule tutustumaan Costa Blancan moniin vesipuistoihin ja tartu tilaisuteen viettää ihana hauskanpidon sekä naurun täyttämä päivä yhdessä lasten kanssa.

Benidormissa on neljä teemapuistoa, jotka takaavat toiminnantäyteisen ja hauskan päivän. Terra Mitica hurjille huvipuistolaitteille, Terra Natura & Aqua Natura nähdäksesi eläimiä, Aqualandia vesiliukumäille sekä Mundomar meren eläville. Torreviejasta löytyy Flamingo Park perheen pienimmille, Rojalesissa AquaPark Rojales hieman vanhemmille lapsille sekä Aquapolis teini-ikäisille Torreviejassa, kaikki ovat täynnä uima-altaita ja vesiliukumäkiä. Myös Santa Polassa on pieni teemapuisto nimeltä Pola Park, jossa on useita tivolityylisiä pienempiä laitteita.

Terra Miticasta löydät huvipuistolaiteita, jotka varmasti saavat sykkeen nousemaan sekä näyttäviä esityksiä, jotka pohjautuvat Välimeren viiteen muinaiseen sivilisaatioon. Mukana on muun muassa merirosvoja, gladiaattoreita sekä komedia-esiintyjiä hauskuuden ja jännityksen lisäksi!

Terra Naturassa on yli 1500 eläintä ja 2500 puuta, pensasta ja kasvia. Puiston teema on Aasian, Euroopan ja Amerikan mantereissa kuin myös 80 miljoonan vuoden takaisessa Pangean suurmantereessa. Aqua Natura on Terra Naturan vesipuistoalue, jolta löytyy yli 800 metriä vesiliukumäkiä, useita altaita sekä valkeahiekkaisia tekorantoja.

Mundomarissa on upeita eksoottisia eläimiä sekä kauniita merieläimiä. Täällä voit katsella monia esityksiä, kuten tanssivia delfiinejä, merileijonia sekä papukaija-näytöksiä. Lapsille on oma seikkailuleikkipuisto.

Aqualandia on suurin vesipuistoista, sieltä löytyy yli 20 laitetta ja aluetta, joissa kaikissa on vesi hallitsevana elementtinä. Valkeana kuohuavia nopeita koskia ja jyrkkä kamikaze-liukumäki sekä rauhallisen laiskasti ja hitaasti virtaava joki on vain muutamia esimerkkejä, joita Aqualandiasta löytyy.

Pääsymaksut näihin puistoihin ovat kohtuullisia, jonka lisäksi monet niistä antavat erikoistarjouksia perheille. Näissä puistoissa vietät unohtumattomia päiviä koko perheen voimin.