Golf

Golfia ympäri vuoden huipputason kentillä!

Maailmanmestarit kuten Severiano Ballesteros ja José Mariá Olazábal ovat jättäneet jälkensä joihinkin näistä provinssin 22 golfkentästä.

Alicante värjää itsensä vihreäksi. Ympäri Alicanten provinssin sijoitetut 22 golfkenttää (joista kolme ovat Pitch&Putt –tyylisiä) ovat tehneet Costa Blancan alueesta kansainvälisesti tunnetun alueen golfin pelaajille. Laadukkaiden kenttien ja hyvin hoidetun nurmen lisäksi golfkentät tarjoavat tasokkaita palveluita kuten majoitusta ja ravintoloita kuin myös monipuolisia vapaa-ajan palveluita. Lyhyet välimatkat ja hyvät tieverkostot mahdollistavat golfaajille useampien kenttien pelaamisen vaivattomasti matkansa aikana. Voit valita kentän, jolta aukeaa kauniit maisemat Välimeren ylle tai kentän jota ympäröivät jylhänä kohoavat vuoret ja laaksot. Kentillä on myös harjoitusalueita aloittelijoille sekä niille, jotka haluavat hioa tekniikkaansa, kuin myös vaativia väyliä joilla pelataan useita kilpailuja, joita Costa Blancalla järjestetään.

Kaikesta huolimatta ilmasto tekee Costa Blancasta poikkeuksellisen kohteen golfaajille, sillä se sallii pelaamisen ympäri vuoden. Tämä seikka on otettu huomioon kun maailmanmestarit kuten Severiano Ballesteros, José Mariá Olazábal ja Jack Nicklaus suunnittelivat golfkenttiä Denian ja Orihuelan välille. Golfaaminen alueella luo loistavat mahdollisuudet tutustua lähikaupunkeihin ja nauttia alueen erilaisista vapaa-ajan palveluista, gastronomiasta ja kulttuurista, joista löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Helpottaakseen asiaa entisestään, alueella toimii järjestöt Association of Golf Courses sekä Costa Blanca Golfing Friends Club. Yli puoli miljoonaa matkailijaa ovat jo matkanneet alueelle nauttimaan tästä poikkeuksellisesta golfkohteesta.

Viikkokilpailut  Projenni Travels järjestämät viikkokilpailut Roda Golf -kentällä

Projenni Travelsin suositut Viikkokilpailut Espanjassa jatkuvat jälleen vuonna 2016. Kilpailut pelataan edelleen Roda Golfin tasokkaalla kentällä Murciassa ja pelipäivä on edelleen tuttu sunnuntai. 

Myös tällä kaudella pelaavat miehet ja naiset omissa sarjoissaan viime kauden mallin mukaisesti. Miehillä siis tasoituksella 0-15.0 pelataan HCP-sarjassa ja 15.1-36.0 händärillä sitten pistebogeytä. Naisilla 0-20.0 händärillä pelataan lyöntipeliä ja siitä ylöspäin pistebogeytä. Mikäli sarjassa on vähemmän kuin kolme osallistujaa, sarjat yhdistetään.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Projenni Travels viikkokilpailut sivuilta >>