Sukellus

Sukella välimeren vedenalaiseen maailmaan tai nauti pinnalla!

Costa Blancalla sukelletaan erilaisissa kohteissa Välimeren vedenalaisessa maailmassa. Benidormin läheisistä luolamuodostelmista Cartagenan rannikolle, jossa on turvalliset ja lämpimät mutta ennen kaikkea hyvin kirkkaat vedet.

Välimerellä ei ole juurikaan vuoroveden vaikutusta ja vedet ovat suojaisia, joka luo hyvin otolliset olosuhteet sukeltamiseen. Atlantin läheisyyden ansiosta vedenalainen maailma koostuu runsaasta kirjosta Atlantin ja Välimeren mereneläviä. Voit nähdä monia eri meren asukkeja, kuten meriankeriaita, mureenoita sekä meriahvenia. Voit lisäksi nähdä rauskuja, barrakudia, skorpionikaloja ja mustekaloja. Toisinaan saattaa nähdä jopa aurinkokaloja ja kilpikonnia, mutta aina näkee varmasti monenvärisiä pienempiä kaloja. Kokeneemmille sukeltajille löytyy useita hylkyjä sukellettavaksi sekä Islas Hormigasin suojeltu merialue, joka sijaitsee lähellä Cabo de Palosia. Halukkaat voivat myös osallistua yösukelluksiin. Kaikki sukellukset ovat PADIn hyväksymien ammattilaisten vetämiä.

Costa Blancalla voit vuokrata vesiskootterin, Flyboardata, SUP-lautailla tai surfata. Aurinko ja meri tarjoavat upeat puitteet vesiaktiviteeteille.