Retket

Projenni Holidays retket Costa Blancan alueella

Järjestämme erilaisia retkiä, joissa matkaoppaamme ovat mukana. Retket voivat olla kaupunkeihin ja kulttuuriin tutustumista sekä aktiviteetteihin painotuvia retkiä. Lähikaupungeista suosikkeina Elche sekä Cartagena ja erikoisemmat kohteemme Xativa sekä Alcala de Jucar.

Järjestämme mielellämme toiveidenne mukaan räätälöityjä retkiä sekä pienille että suuremmillekin seurueille. Toimistomme ottaa vastaa ideoita rekien järjestämiseksi.

Kaupungit, kylät, nähtävyydet

Espanjalla on pitkä ja vivahteikas historia. Vanhimmat löydetyt merkit ihmisestä Espanjassa ovat 35 000 vuoden takaa. Espanjan maaperällä ovat vaikuttaaneet iberit, roomalaiset ja maurit. 1000-luvulla kristityt kuningaskunnat valtasivat Iberian niemimaan alueet, joita ovat hallinneet siitä saakka. Vuonna 1931 Espanjasta tuli tasavalta. 

CostaBlancan alueella on myös pitkä historia ja monissa kaupungeissa on vieläkin nähtävillä entisaikojen nähtävyyksiä, joissa voi aistia entisajan tunnelmaa. Alueen kaupungeista Elche, Cartagena, Xativa sekä Alcala de Jucar ovat tutustumisen arvoisia ja niissä voi aistia entisaikojen tunnelmaa.

Kulttuuri ja aktiviteetit

Flamencolla on pitkä juuret Espanjan historiaan aina maurien ja juutalaisten musiikkiperinteisiin. Flamenco sana juontaa arabiankielestä, joka tarkoittaa ”paimenta ilman maata”. Flamenco on Espanjassa ainutlaatuinen kokemus. Projenni Flamenco -iltaretkellä pääset tutustumaan aitoon espanjalaiseen flamenco-tunnelmaan. Retken aikana nautitaan myös espanjalaisia herkkuja ja viinejä.

Purjehdusretkellä pääset nauttimaan merellisestä tunnelmasta ja vierailemaan luonnonkauniissa poukamissa, joissa on mahdollisuus uimiseen ja sukeltamiseen. Retki toteutetaan pienellä ryhmällä purjeveneellä. Voidaan järjestää myös tilauksesta omalle ryhmälle sekä räätälöidä reitti toiveidenne mukaan.

Pääsiäinen on Espanjassa suuri ja unohtumaton kokemus. Pääsiäisretki Torreviejaan seuraamaan kulkuetta on ainulaatuinen kokemus, jota ei voi ohittaa. Retken aikana nautitaan myös perinteinen espanjalainen pääsiäisillallinen.

Sukeltaminen on suosittua Costa Blancan alueen kirkkaissa vesissä. Monet poukamat tarjoavat mielenkiintoisia kohteita sukeltamiseen. Voit suorittaa sukeltamisen peusteet Projenni Holidays yhteisyökumppanin kurssilla ja suunnata tutkimaan vedenalaista maailmaa.

Vapaa-aika ja urheilu

Vesipuistossa viihtyy koko perhe. Costa Blancan alueella on useita vesipuistoja, joissa kuuma päivä vietetään mukavasti yhdessä ollen.

Pyöräretki Costa Blancan kauniissa luonnossa ja vuoristossa on ainutlaatuinen kokemus, joka samalla nostaa myös kuntoa.

Konsertit ja urheilutapahtumat kuuluvat Projennin retkien ohjelmaan.

Päivä uimarannalla; vietetään päivä jollakin Costa Blancan alueen kauniista uimarannoista ja halukkaille voidaan räätälöidä kohteseen sopivia aktiviteettejä toiveiden mukaan.